Metin29 Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Server de Metin2 . Hamachi : Metin29-1 ... Metin29-9 , Parola :123

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Pentru toate Drepturile pe Forum , Trebuie sa va inregistrati si apoi sa va Logati !
Suntem un Server respectat . Daca sti bine ca esti copil fara cap te rugam sa nu vizitezi acest Forum !
Fati un cont gratuit atat pe Site cat si Pe Forum si incepe Aventura.
Pentru a Descarca si pentru a-ti Face un Cont pe Server intrati pe Hamachi si pe http://5.110.37.255 . Distractie Placuta

Propunere de event

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Geox19

Data de inscriere : 15/05/2010

Propunere de event Empty
MesajSubiect: Propunere de event   Propunere de event EmptyLun Mai 17, 2010 4:20 pm

am si eu o propunere de event....nush daca sa mai facut sau nu...pt ca numi merge mereu sa intru sa joc Sad..din pacate sv are ore in care merge si ore in care nu merge...in fine.....eventu suna asa:un gm de ex:dark sa se ascunda undeva...pe orice harta...si sa dea indicii pe chat...kam pe unde ar fii.....iar cel care il gaseste primul sa primeasca iteme si yang.....ce ziceti?
Sus In jos
123metin123

Data de inscriere : 23/05/2010

Propunere de event Empty
MesajSubiect: Re: Propunere de event   Propunere de event EmptyMier Mai 26, 2010 2:28 am

frumoasa ideea dar nu numai un GM mai multi... ca asa dak un playeri gaseste GM-ul, sa terminat runda.. sa fie mai multi GM care sa se ascunda... si cel care gaseste unul dintre GM-ii cel mai repede sa primeasca locul1, altul..a gasit GM dupa cateva minute locul 2...ar fii frumos nu?
Sus In jos

Propunere de event
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» PROPUNERE DE EVENT!!!!!!
» Event Zilnic

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin29 Forum :: Forum - Comunitate :: Evenimente :: Propuneri de Evenimente-
Mergi direct la: