Metin29 Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Server de Metin2 . Hamachi : Metin29-1 ... Metin29-9 , Parola :123

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Pentru toate Drepturile pe Forum , Trebuie sa va inregistrati si apoi sa va Logati !
Suntem un Server respectat . Daca sti bine ca esti copil fara cap te rugam sa nu vizitezi acest Forum !
Fati un cont gratuit atat pe Site cat si Pe Forum si incepe Aventura.
Pentru a Descarca si pentru a-ti Face un Cont pe Server intrati pe Hamachi si pe http://5.110.37.255 . Distractie Placuta

Cerere Gm /GA

In jos 
AutorMesaj
DumBass

Data de inscriere : 18/10/2010

Cerere Gm /GA Empty
MesajSubiect: Cerere Gm /GA   Cerere Gm /GA EmptyLun Oct 18, 2010 4:02 am

Nick In joc :DumBassss

Varsta :19 ( ...deacu schimb prefixul Smile) )

YM:dudu_danny@Ymail.com

Ore jucate pe Server :1-2 ore

Motiv :imi place jocul am observat ca grafica e diferita...1.numi place ca GM ( daca sunt ) nu raspunde eu is pe regatul galben abia am vazut 2 playeri:| ,,nu ajuta pe nimeni...si de aceea as vrea sa sa intru eu daca se poate ..din cauza ca..din ce am vazut mai sus ( cereri gm /ga ) niciunul nui mai mare de 16 ani..deci cum sa ma ajute pe mine si restu daca el abia vede monitoru de pe scaun ..sau nul lasa masa la pc...deci.fara suparare .... 3. Am avut server de metin..pe ip si hamachi ,,stiu sa modific cliente stiu sa umblu in filezila ..am unele npc mai bune decat cele existente pe server ..stiu sa fac npc-uri stiu umbla in navicat si ce mai vreti voi .daca nu stiu ma documente si revin cu ajutorul Wink

Cam cat stati onn pe zi :hmmm am terminat liceul ..nam dat mai departe....cam nonstop:))

Grad :GA/GM nu cont Smile cheers cheers confused affraid Suspect Suspect cheers cheers
Sus In jos

Cerere Gm /GA
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere GM:X
» cerere GA/GM
» Cerere GM..
» Cerere GM sau GA
» Cerere eu

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum